Csütörtökön két összecsapást is rendeztek az Agrár Csarnokban és bár az eredményekről úgy tűnhet, hogy az egyik csapat simán jutott tovább, a pályán más volt a játék képe.

 

Az eddigi leghajtósabb meccs

A Sinter FC már eddig is bizonyította, hogy az egyik legígéretesebb csapat a Buzánszky és a Kozma Kupában. Ezt a divízió I-es Strikaz ellen is bizonyították. Jól kezdődött a mérkőzés, hiszen mindkét csapat futószalagon gyártotta a helyzetek és egy gyors és hajtós összecsapásnak nézhettünk elébe. Azonban az afrikai légiósok két góllal megszerezték a vezetést, amely után portást is cseréltek a Sinter FC-nél. Ez a váltás jónak bizonyult, hiszen a Strikaz-nak nehezebb dolga volt, ha be akarta venni a kaput. Egy szöglet után ugyan szépíteni tudtak a Sinterek, de a Strikaz-nak erre is volt válasza, így 3-1 volt a szünetben. A második félidőben viszont az afrikai légiósok kezdtek elhúzni és 8-1-re is vezetett. A Sinter FC játékosain már látszott a fáradtság, de továbbra is becsülettel hajtottak, amelynek egy újabb gól volt az eredmény, így a vége 8-2 lett.

 

Nehezen indultak be

Nem úgy kezdődött a Wadafak és a DRHE FC küzdelme először, mintha az egyik legizgalmasabb összecsapás lenne a Kozma Kupán, hiszen a két csapat az elején még keresgélte a fogást a másikon. Azonban, miután a Wadafak megszerezte a vezetést, már jobban beindult mindkét alakulat. A félidőben ugyan 4-0-s vezetést szereztek a kékmezesek, de a DRHE FC nem játszott megilletődötten. Még az se látszódott meg náluk, hogy csere nélkül játszanának. A Wadafak a második játékrészben továbbra is magabiztosan gurigázott és még 5-ször talált be a kapuba. Azonban a DRHE FC is szép támadásokat vezetett, amelynek eredménye, hogy 4-szer ők is megzörgették belülről a hálót. A jó játék ellenére nem tudták megfogni a Wadafak-ot, így maradt a 9-4-es végeredmény.