Elkészült a 17. heti menetrend.
Hétfőn nem lesznek mérkőzések (Húsvét hétfő).
DIV1:
Az alapszakasz április 30-ig, szerdáig tart (május 1-jén nem lesznek mérkőzések). Kérjük a csapatkapitányokat, hogy így kalkuláljanak. Amennyiben valamelyik héten nem ér rá a csapat, úgy szervezzék le valahogyan az ellenfelekkel, hogy le tudják játszani a mérkőzéseket.
Az idő rövidsége miatt változott a lebonyolítás is: nem lesz középdöntő. Helyette a csoportokból az első 4 helyezett jut tovább, és játszik negyeddöntőt (1.-4., 2.-3. helyezettek), majd a továbbjutók elődöntőt.
DIV2:
A negyeddöntőket április 30-ig, szerdáig kell lejátszani. Amennyiben a 17. hét nem alkalmas a játékra, beszéljétek meg, hogy a 18. héten mikor alkalmas a mérkőző feleknek, és ezt küldjétek el e-mailben.
DIV3:
A nyolcaddöntők április 28-ig, hétfő éjfélig kell lejátszani. Amennyiben a 17. hét nem alkalmas a játékra, várjuk a konkrét időpontot, hogy április 28-án milyen időpontba rakjuk be a mérkőzést.

Természetesen van lehetőség módosításra (abban az esetben is, ha egy csapatnak már nincs több halasztási lehetősége), egyetlen kérésünk annyi, hogy IDŐBEN jelezzétek, ha bármi probléma merül fel egy mérkőzéssel kapcsolatban.
Minden mérkőzésre igyekszünk játékvezetőt küldeni, de arra kérjük a csapatokat, hogy próbálják úgy pakolgatni a meccseket , hogy -lehetőség szerint- ne legyenek lyukak a sorsolásban.