A csonka hetet követően ismételten teljes programmal folytatódnak a BJLEK küzdelmei mindhárom osztályban. A hét első játéknapján egy másodosztályú rangadó kerül(het) a figyelem középpontjába, hiszen az ARANYMESTER.HU alakulata a nemrég még az első osztályban vitézkedő, Borsodi Bivaly csapata ellen lép pályára (pontosabban betonra) és próbálja kiköszörülni a csorbát, hiszen az odavágón 6:4- es Borsodi- győzelem született. Mindkét csapat 3 megszerzett ponttal áll az „A” jelű csoportban, de az aranymestereknek ez már a harmadik lejátszott mérkőzésük lesz és egy esetleges újabb vereséggel nagyobb hátrányba kerülhetnek a továbbjutásért vívott küzdelemben.

A csütörtöki játéknapon megszülethet az első továbbjutó kiléte is, mely az „E” csoport résztvevői közül kerülhet ki, hiszen az eddig magabiztosan, hibátlan teljesítménnyel rendelkező, Black Steed’s Land csapata amennyiben ismét győztesen hagyja el a játékteret, négy mérkőzés után 12 megszerzett egységgel fog állni… De ehhez valószínűleg a Medvedisznóembernek is lesz pár szava, hiszen mindenképpen javítani szeretnének az első mérkőzésükön elszenvedett 8:1- es vereség után, melyet a Meccsetnyer Utd. ellen szenvedtek el és most már ők szeretnének – minden bizonnyal- meccset nyerni.

 

Az első osztályban is több párharcot rendeznek. Pályára lép a címvédő, A- MEN FC, a többszörös győztes, Made in Italy, illetve az újoncnak számító, D.A. Team és az AFTER csapatai is.

 

A harmadik ligában a kezdeti találgatások után, ha lassan is, de kezdenek letisztulni az erőviszonyok. Az eddig lejátszott mérkőzések alapján két csapat emelhető ki a mezőnyből: a „C” csoportot vezető, Tipszmiksz együttese három lejátszott mérkőzés után imponáló, 30:2- es gólkülönbséggel rendelkezik, mely biztató a folytatást tekintve. A másik, eddig jól teljesítő gárda, a „H” csoportot vezető, Szabolcsi Ragadozók csapata, akik szintén 9 ponttal rendelkeznek három lejátszott találkozót követően, melyhez 25:11- es gólarány párosul. Feltételezhetően nem akar a folytatásban sem megtorpanni a Kósa- Németh kettős által vezetett gárda.

 

Amint az kiderült, az előttünk álló héten is érdemes lesz kilátogatni a már jól megszokott helyszínekre, hiszen több érdekes párharcra is sor kerül.