Mivel többen panaszkodtak arra, hogy az ellenfeleik későn vagy egyáltalán nem szólnak nekik arról, hogy nem tudnak kiállni a soros mérkőzésükön, ezért lefektetnék pár alapszabályt:
  1. ha egy csapat nem tud kiállni egy mérkőzésen, akkor csapatkapitánya (nevezzük K-nak) a meccs kezdete előtt legalább 5 órával telefonon (nem sms-ben!) értesíti az ellenfél csapatkapitányát (nevezzük M-nek). Ha M nem elérhető vagy nem veszi fel a telefont, akkor a meccs kezdetéig K megpróbálja még párszor elérni. Ha ez sem sikerül, akkor a mérkőzés halasztható, mert K mindent megtett ennek érdekében.

  2. ha K a mérkőzés kezdete előtt kevesebb, mint 5 órával értesíti M-t, akkor a döntés M kezében van, hogy a meccs későbbi lejátszása mellett dönt vagy kéri a 3:0-t.

  3. ha a halasztás mellett döntenek a csapatok, akkor K feladata, hogy a weblapon a mérkőzés halasztását kérje (ezzel növelődik a csapat halasztásainak a száma)

  4. ha utólag kiderül, hogy K-nak már nem lett volna lehetősége halasztásra (maximum 3 halasztás engedélyezett), a döntés újra M kezében van, hogy a meccs későbbi lejátszása mellett dönt vagy kéri a 3:0-t.