A héten, ha az időjárás is engedi, folytatódnak a BJLEK küzdelmei mindhárom divízióban. Az alábbiakban elsősorban az I. osztály e heti, jelen állás szerinti, öt mérkőzésével foglalkozunk.

Egy közös tulajdonsága van a pályára lépő 10 csapatnak, miszerint, az összes mérkőzést a keddi játéknapon rendezik meg. Két újonccsapat is bemutatkozik a kedd este folyamán. Az egyik újonc, a Borsodi Bivaly együttese a DRHE- TK Gery Gyros együttese ellen lép pályára kedden este 20 órától, míg a szintén debütáló gárdának számító, 10 kicsi indián alakulata 21 órától lép játéktérre a főiskolásokhoz hasonlóan, szintén középcsapatnak számító, FC RETEK csapata ellen. Mindkét összecsapásra a DEAC- Pálya 1-es műfüves pályáján kerül sor. Az előző kiírás ezüstérmese, a Made in Italy gárdája a Csiszolatlan Rókák csapatával találkozik, ahol ez már a második mérkőzés lesz, hiszen a múlt heti, első mérkőzésen a papíron esélyesebb, Made in Italy gárdája magabiztos győzelemmel kezdte meg hódító hadjáratát az I. hely megszerzése céljából. A papírforma szerint, ennek a találkozónak is ők az esélyesei, de - ahogy a mondás tartja- láttunk már karón varjút. Egy korábbi győztes, az MB- DEVERGO alakulata is a visszavágóra  készül az FC Kalinka Vodka csapata ellen. Itt az első mérkőzésen nagy különbségű győzelmet arattak a "márkás", Kerecsen- fiúk. Az első osztályba berobbanó és üde színfoltnak számító, F.C. Strikaz gárdája, az előző kiírásban újoncként helytálló, FC WADAFAK gárdájával találkozik, ahol szinte lehetetlen megjósolni az esélyeket.

A részletezett összecsapások mindegyike a DEAC- Pálya műfüves játékterein lesz megrendezve.

Az igazolásokat még fel nem vett csapatok/csapatvezetők figyelmét ezúton, ismételten szeretnénk felhívni, hogy az okmány hiányában NEM lehet mérkőzésen pályára lépni, ezért azok a csapatok/csapatvezetők, akik még nem rendelkeznek igazolással, a lehető leggyorsabban vegyék fel a kapcsolatot a Szervezőbizottsággal!