Hiánypótlások, csapat adatok, fényképek honlapra való feltöltésének végső határideje:
2019. április 12. péntek éjfél
 
Az alábbi időpont betartása minden csapat számára kötelező, ennek elmulasztása büntetést, pontlevonást, illetve kizárást vonhat maga után!
 
Egyéb információ:
Nemsokára indul a Kozma Mihály Futsal Kupa.
tervezett nevezési határidő:
2019. április végén
Részletek, pontos információk hamarosan!
 
Hivatalos tavaszi szünet nincs az egyetemen, de vannak tanítás nélküli dékáni és egyéb hetek, ezért a "tavaszi szünet" hetében (április 1-4.) a korábbi hagyományoknak megfelelően fair-play hét lett beiktatva.

Kérjük azon csapatokat, akiknek még viszonylag kevés lejátszott mérkőzése van (általában Mindenkit), hogy sikerüljön gyorsítani az alapszakasz menetrendjén, 
adjanak meg további opcionális mérkőzés lejátszásra alkalmas időpontokat.
Az alapszakaszt terveink szerint legkésőbb május 9.-ig szeretnénk befejezni, hogy utána legyen biztonságosan idő a kieséses szakasz lebonyolítására, valamint a Futsal Kupa elindítására.

A mérkőzések elhalasztásával kapcsolatban pedig az alábbiak pontos betartására:
- Legalább egy teljes nappal (24 órával) előtte bejelenteni írásban és telefonon Laczovics Attila versenybizottsági tagnak, valamint mellette párhuzamosan az aktuálisan besorsolt ellenfél felé is feltétlenül jelezze.
- Így van lehetőségünk jelezni a módosulásokat például a játékvezetők felé is, és esetlegesen a kialakuló üres pályára új párosítást tenni.
- Elérhetőség a "Kapcsolat" menüben megtalálható.
- Amennyiben valaki nem jelzi pontosan a megadott intervallumon belül senkinek sem, és a besorsolt ellenfél is megjelenik a kiírt időben, így a vétlen csapat javára kell jóváírni a besorsolt mérkőzést.

Figyelem, új információ következik:
Az április 15-19. hetében sorra kerülő mérkőzések esetében kérem, egyeztessenek a Versenybizottsággal, ez a MÉK, GTK, IK szakos hallgatók tagjaiból verbuválódott csapatokat érinti elsősorban.
BJLEK Versenybizottság