Tisztelt Csapatok!

Kérünk Mindenkit az alábbiak betartására!

A papíralapú nevezési lapok beadásának határideje:
 
2017. március 27. (hétfő), Koli Kávézó, 
14:00 - 17:30 óra között személyesen veszi át a lapokat a Versenybizottság.
- azon csapatok, akik viszonylag kevés, például 6-8 fővel rendelkeznek, de szeretnének bővülni további tagokkal, erre is lehetőség van új nevezési lap benyújtásával, szintén a fent megjelölt időpontig.
- kivételes esetben a Versenybizottság vezetőjének engedélyével, egészen a csoportkör megkezdése előtti napig.
- ezen időpont után a Versenybizottság engedélyével, a csoportkörök lejátszása után, az ún. "draft" időszakban.
Online regisztráció hiánypótlási határideje:
2017. március 26. vasárnap, déli 12:00 óra
- az online regisztráció során ha még valamely csapat nem pótolta a hiányosságokat (diák, neptun, kép) akkor szankciókban is részesülhet ha a besorsolt mérkőzéséig nincsenek rendben ezek a dolgok
- a különböző hiánypótlásokat nem teljesítő csapatok a bajnokság legelső játéknapjától (2017. március 27. ,hétfő) számított két hét türelmi idő folyamán nem kerülnek besorsolásra, ezen időszak túllépése után pedig törlésre kerülnek.
- besorsolt mérkőzés halasztás indokolt esetben a besorsolt mérkőzést megelőző napon, minimum 24 órával előtte lehetséges,a Versenybizottság tagjaival - Kovács Róbert és Végh Ferenc - szigorúan egyeztetve.
- a csoportkörök játékideje alatt (ún. alapszakasz) egy csapat a Versenybizottsággal idejében egyeztetett legfeljebb kettő (2) megengedett halasztási lehetőséggel élhet
 
Kulcsár Zsolt L.
sk.
BJLEK alapító-ötletgazda
 
Kovács Róbert
sk.
BJLEK Versenybizottság vezetője