A BJLEK második hetében két, egymást jól ismerő, több nagy csatát megélt együttes összecsapására kerül a DEAC- Műfű 3-as pályáján, hiszen a korábbi, többszörös győztes, Made in Italy gárdája találkozik a feltörekvő, de már magának tekintélyt szerző, F. C. Strikaz csapatával. A külföldi hallgatókból álló F.C. Strikaz alakulata már az első találkozóján egy igencsak értékmérőnek számító ellenféllel találja szemben magát, hiszen egy esetleges „vendéggyőzelem” alaposan keresztülhúzhatja a korábbi bajnokcsapat terveit. A mérkőzés 20 órakor veszi kezdetét a keddi játéknapon.

Ezen a találkozón kívül, további három mérkőzést játszanak le az első osztály érintett együttesei:

Bemutatkozik a címvédő, A- MEN FC csapata is, amely, az újonc, AEK a Tehén együttesével találkozik, mely az újonccsapat szempontjából, szintén egy kiváló erőfelmérő lehet. E két összecsapáson kívül további két, kevésbé egyértelmű mérkőzést is rendeznek, melyeken a főiskolai csapatok kerülnek majd a középpontba, hiszen amíg a Sportkomm- Lilla Bár FC alakulata a Retek FC-vel találkozik, addig a DRHE- Gery Gyros csapata az előző évben, nem meglepően, jól szereplő, HANGOVER együttesével mérkőzik meg. A papírforma szerint (nem megbántván őket), talán a bajnokcsapat mérkőzése tűnik egyértelműnek, de a másik három találkozón felelőtlenség lenne előzetes esélylatolgatásokba belemenni.

 

A másodosztályban szintén rendeznek jól csengő összecsapást, hiszen az ARANYMESTER.HU csapata a Stroke City gárdájával csap össze. Az Aranymestereknek ezen az összecsapáson mindenképpen pontot- pontokat kell szerezniük, hiszen az első mérkőzésükön 6:4-es vereséget szenvedtek az előző időszakban, az első osztályt is megjárt, Borsodi Bivaly együttesétől – valamint az álmoskönyvek szerint, nem sok jót jelent, két mérkőzés után, két vereséggel éktelenkedni a táblázaton…  A Stroke City együttesének sem lesz sok ideje a sebek nyalogatására egy esetleges vereség esetén, hiszen másnap a Leverton gárdája vár rájuk.

 

A harmadik liga kiismerhetetlenségéből kiindulván, ezt az osztályt illetően, egyelőre nem mernénk esélylatolgatásra vállalkozni.

 

Minden pályára lépő együttesnek sok sikert és sérülésmentes mérkőzést kívánunk!