Tegnap a megszokotthoz képest most megrendezték mindkét meccset a Kozma Mihály Futsal Kupában. A Sportkomm a Kolimarkettel küzdött a legjobb nyolcba kerülésért, majd a Wadafak az AC Párnával harcolt a negyeddöntőért.

 

Szorosabbat vártunk

Mind a Kolimarket, mind pedig a Sportkomm egy erős kerettel érkezett az Agrár Csarnokba, így egy kiélezett összecsapást vártunk. Ám nem ez lett. Az elején ugyan a Sportkomm találatára válaszolt a Market, de utána a korábbi Futsal Kupa-győztes szinte lefocizta ellenfelét a pályáról. Az első félidő után még csak 4-1 állt a képzeletbeli eredményjelzőn. A folytatásban viszont gólparádét láthattunk, hiszen a Sportkomm szervezetten, jól játszott, míg a Kolimarketnél hiányzott az összeszokottság. A két csapat közötti különbség a végeredményben is meglátszott, hiszen 14-4-re nyert a Sportkomm.

 

Az első félidőben megnyerték

Sokan a Wadafak-ra fogadtak volna, ha lettek volna odds-ok, de az AC Párna kerete azért nem azt mutatta, hogy könnyű dolga lenne az első osztályú csapatnak. De hát, ha egy gárdának külsőleg jó a marketingje nem biztos, hogy játékban is jó lesz. A Wadafak nagyon bekezdett már az első játékrészben és nagyon magas helyzetkihasználást produkáltak, hiszen 10-1-re vezettek. A második félidőben viszont az egy cserével felálló divízió I-es együttes egy kicsit fáradni kezdett, ám így is a leggólgazdagabb találkozót produkálta a Kozma Kupában, hiszen 15-4-re nyert.