Az ünnepnapra való tekintettel csonka héten folytatódnak a BJLEK küzdelmei mindhárom divízióban.

Az első osztály mérkőzéseire (4 találkozó) a keddi játéknapon kerül sor. Érdekesség, hogy a négy mérkőzést egy időben rendezik meg, a DEAC- Műfű játékterein.

Az 1-es pályán a Cadenza csapata a Kalinka Vodka együttesével találkozik, a „D” csoporton belül. A pályaválasztó első mérkőzésén vereséget szenvedett a csoport harmadik együttesétől, az FC FiladelFila gárdájától 8:4 arányban. Egy újabb vereséggel nehéz helyzetbe kerülnének az előző évben meglepetést okozó csapat játékosai. A Kalinka Vodka alakulatának ez lesz a debütáló mérkőzése a nemrég kezdődött szezonban.

Ezzel egy időben a 2- es pályán az „A” csoportban az AFTER csapata a külföldi hallgatókból álló, F. C. Strikaz alakulatával találkozik. A külföldi diákoknak ez lesz a második megmérettetése, hiszen az előző fordulóban a többszörös győztes, Made in Italy-val csaptak össze, de az összecsapás félbeszakadt. A nemrég még a harmadik ligában vitézkedő „hazai” együttes üde színfoltja lehet az I. osztálynak is.

 

A „B” jelű trió tagjai közül pályára lép a múlt héten győzelemmel kezdő, regnáló bajnokcsapat, az A- MEN FC, akik egy újabb győzelemmel nagy lépést tennének a továbbjutás felé. A kérdés, hogy Dávid meg tudja-e állítani Góliátot, hiszen az ellenfél a 10 kicsi indián alakulata lesz, akik egyelőre nem számítanak rutinos csapatnak az első osztályban, de sokak reményei szerint egy meccsen bármi megtörténhet – még az is, hogy más lesz kedd este Dávid és Góliát párharcának a végeredménye?!?!

 

Az „E” csoportban is megrendeznek egy újabb találkozót, melyen a HANGOVER együttese a D.A. Team tagjaival találkozik, szintén 20 órai kezdettel. Az elmúlt héten a Berettyán- legények egy igencsak színvonalas mérkőzésen verték meg 6:4-re a bajnokságot nagy reményekkel kezdő, DRHE- TK Gery Gyros alakulatát, akiken látszott az összeszokatlanság, melyet a már- már rutinos I. osztályú csapatnak mondható kék mezes brigád ki is használt. A D.A. Team csapata ezen a mérkőzésen kezdi meg szereplését az első osztályban.