A harmadik hét keddi játéknapján is sok remek meccs zajlott le a DEAC-on, ám a Matek bitumenjén is volt miért izgulni. A divízió 3 F-csoportjában két, egymásnak már ismerős ellenfél mérte össze erejét, a Port Vale és a Lengetők. A két gárda idén ismét egymásnak feszült, de inkább a Port Valenek volt oka a bosszúra a 2-1-es, előző félévi vereségért. A mérkőzés nagy részében a Lengetők domináltak, ám az első félidőben csak egyszer voltak eredményesek. A Port Vale gyengébben játszott, hiszen kékmezes ellenfelük védelmét nehezen tudták áttörni, és mindössze csak távoli próbálkozásokra futotta. A második játékrészben a Lengetők többször döngették a kapufát, sokszor lőttek mellé, ám sikerült belülről is megrezegtetniük a hálót. További négy góljukkal pedig 5-0-ra megnyerték az összecsapást.

 

Jól tartották magukat

 

A DEAC-pályán a Szunderland fogadta a Mortal Wombat gárdáját. A hazaiak már az első percben egy szép találattal megszerezték a vezetést, ám nem tartott sokáig az öröm, hiszen fehérmezes ellenfelük gyorsan fordítani tudott: 3-1. A Mortalnak ugyan sikerült többször is elhúznia az első félidőben, a Szunderland mégis meg tudta közelíteni őket. A fordulás után mindkét csapat remekül játszott, de az első játékrészbeli kétgólos különbséget meg tudta fejelni még eggyel a vendég Wombat, így a végeredmény 10-7 lett.

 

Újabb zsákmány

                                                         

A Szabolcsi Ragadozók eddig remekül teljesítenek a divízió 3-ban, hiszen eddig minden meccsüket megnyerték és az Egye-team ellen is újabb diadalt akartak begyűjteni. Ugyan a mérkőzés elején megszerezte a vezetés a team, de a védelmi hibákat kihasználva, négyszer is megzörgették a hálót a Ragadozók. Viszont az Egye-team nem hagyta elszökni fehérmezes ellenfelét, mert először az első játékrész végén, majd a fordulás után azonnal egygólosra faragták hátrányukat. Bármennyire is javult a feketemezesek játéka, a végére mégis a Szabolcsi Ragadozók bírták jobban és még négy gólt berámoltak: 8-3.