Elérkezett a várva mérkőzés időpontja, a DIV I.o-nak döntője!!!

A döntőben, az előző kiírás döntőjéhez hasonlóan, a Made in Italy (későbbiekben: MIT) és a döntőbe címvédőként érkező, TK-EX Club Caffé alakulata kvalifikálta magát.

Megilletődöttségről nem lehetett beszélni. A két, egymást igen jól ismerő gárda nem tapogatózott,  Vékony Sporttárs sípszavát követően,  rögtön egymásnak esett. Ebből egyértelműen a MIT került ki győztesen, hiszen a 7.percben már 2:0-ra vezettek két, igen szépen kivitelezett Pomázi Szabolcs- gólnak köszönhetően. Nehezen találta a játék ritmusát a bajnokcsapat, de a 16. percben a futsaljátékos, Siska Gergő fejesét követően, "visszajött a meccsbe" a címvédő.

Nem sokáig tarthatott az örömük, hiszena középkezdést követően, egy szögletrúgás után, Jeney Domokos volt eredményes. Ezzel ismét kétgólos volt a differencia.

A két csapathoz híven, végig feszült, helyenként nagyon durva összecsapáson, a 18. percben 2 percig emberhátrányba játszott a MIT, méghozzá Nagy Bnece kiállításának köszönhetően.

Az I. félidőt követően - tehát- 3:1-es MIT-vezetést lehetett regisztrálni.

A II. félidőre, mintha egy teljesen másik TK-EX Club Caffé jött volna ki, hiszen sebzett vad módjára ugrott neki a MIT-nek, melynek meg is lett az eredménye, mert a 37. percben Tóth Zoltán találatával ismét  mindössze egy gól volt a különbség. A hátralévő időben -írd és mondd!- egykapuzott a TK-EX, de újabb gólt nem tudtak elérni, nemúgy, mint a MIT: a 47. percben Bényei Balázs, saját térfelén történő felszabadítása, Fekete kapujában kötött ki. Kialakítva ezzel a 4:2-es végeredményt.

Ezzel tehát elmondható, hogy a BJLEK őszi szezonjának győztese: Made in Italy csapata!

Minden játékosnak, játékvezetőnek, szervezőnek kellemes feltöltődést kívánunk a rövidesen kezdődő tavaszi bajnokságra!