A Buzánszky Jenő Labdarúgó Egyetemi Kupa I.o-nak döntőjébe a címvédő, DEVERGO együttese és a zöld asztalnál (is) kialakult eredményeknek köszönhetően, az oktatói gárda, a Rutinos Vén Rókák csapata kvalifikálta magát. A "döntő" megnevezés, mindössze a kezdő sípszó pillanatáig volt helytálló, hiszen a kezdőrúgás pillanatától, a regnáló bajnok azonnal magához ragadta a kezdeményezést és teljes nyomás alatt tartotta ellenfelét. Ennek a nagy nyomásnak már a 7. percben látható eredménye volt, hiszen a címvédő gárda, Szilágyi Gábor találatával megszerezte a vezetést. Ezt követően, még nagyobb próbatétel elé lett állítva a tanári team, de az eredmény már a szünetig nem változott. Beszédes adat a kapuralövések, ezen belül, a kaput eltaláló lövések aránya: 25:3 a DEVERGO javára, egy félidő után!

A játék képe nem változott a II. félidőben sem, viszont az eredményben történtek változások: a 33. percben a DEAC- Armada játékosa, Siska Gergő volt eredményes egy átlövésgólnak köszönhetően, majd a 41. percben ismét Siska talált a kapuba, egy pazar, átemelés után. Ekkor, már lélekben is feladta a mérkőzést a Rutinos Vén Rókák alakulata, de a végeredmény csak az 50. percben alakult ki, amikor a szintén a DEAC- Armada gárdájában játszó, Máté Gábor hozta kihagyhatatlan helyzetbe a csapattársat, Balogh Dénest, akinek már nem volt nehéz, szinte a gólvonalról a kapuba juttatni a játékszert.

Az oktatói gárda nem tudta megállítani, de még lassítani sem, a száguldó fiatalokat, akik magabiztos győzelmet aratva, ismét a legjobbnak bizonyultak.

A mérkőzés lefújásának pillanatában a következő eredmény állt az eredményjelzőn: DEVERGO- Rutinos Vén Rókák 4:0 (1:0)

A nap krónikájához hozzátartozik még, hogy a torna névadója, az Aranycsapat korábbi kiválósága, Buzánszky Jenő, magánéleti problémái miatt nem tudott személyesen megjelenni a tornán.

A BJLEK 2011/12-es évadjának, őszi bajnokai:

DIV III.o.: Velünk SE

DIV II. o.: DRHE- Sportkomm FC

DIV I. o.: DEVERGO

Kozma Mihály Futsal Cup: DRHE- Sportkomm FC