Csalódott csapatok csatája- hangzik a megállapítás minden sportágban, ahol mérkőzést rendeznek a III. helyért.

Nem volt ez alól kivétel a BJLEK DIV I.o-ja sem, ahol szintén két, mérhetetlenül csalódott csapat vetette bele magát a (heroikus) küzdelembe. Az I. féidő látványos, kemény, olykor- olykor már durva játékát elnézvén, meglepő volt a gól nélküli I. félidő.

A II. félidőben nem kellett sokat várni az áttörésre, hiszen Dávid Gábor találatával megszerezte a vezetést, az ezúttal kék mezben játszó DEVERGO.

Ezt követően még magasabb sebességi fokozatra kapcsolt az LK Bulls, de hol a kapufa, hol a kapus, hol a szerencse mentette meg a DEVERGO-t a kapitulációtól.

De eljött a mérkőzés 49. perce: ekkor a kiváló bal lábbal rendelkező, Reznek Tibor egyenlített, majd a a mérkőzés utolsó, 50. percében, Tamás Ádám góljával a megfordította a mérkőzést a sárga mezes LK Bulls csapata, akik - érthető módon-, földöntúli boldogsággal ünnepelték a III. helyet.

Ha visszaemlékszünk, valami hasonló történt az 1999-es, barcelonai BL-döntőben is, ahol az angol Manchester Utd., szintén 1 perc alatt fordította meg a találkozót, a magát már győztesként ünneplő, német sztárcsapat, a Bayern München ellen.

A mérkőzés végeredménye: DEVERGO-LK Bulls 1:2 (0:0)