…ám hétfőn még négy csapat pótolja nyolcaddöntőbeli küzdelmét: az AEK a Tehén a Medvedisznóemberrel küzd meg a Divízió2-ben, míg a DEAC MIX a Sörösüvegtigrissel harcol a legjobb nyolc közé jutásért. Ám ez a nap tartogat számunkra egy újabb jónak ígérkező mérkőzést, a Meccsetnyer United-Pacers Football Club összecsapást. Mindkét gárda könnyen jutott a negyeddöntőbe, és biztos, hogy egy küzdelmes összecsapásra lehet számítani majd a Matek pályán. Míg a PFC simán 6-1-re verte szerdán a Szabolcsi Ragadozókat, addig a Meccsetnyer 13-1-es győzelemmel küldött figyelmeztetést következő ellenfelének.

 

A keddi napon már az első- és a másodosztály legjobb nyolc csapata is összeméri az erejét a DEAC pályáin. Az egyik legérdekesebb mérkőzés talán az A-Men FC-Sportkomm-Lilla bár FC találkozó lehet, hiszen a címvédő küzd majd az előző félév bronzérmesével. E két csapat egy féléve az elődöntőben találkoztak, ahol 5-5 lett a rendes játékidőben, viszont az A-men 3-1-re nyerte a büntetőpárbajt. A másik izgalmas találkozó a Made in Italy-HANGOVER összecsapás lehet, hiszen az előző szezon ezüstérmese küzd meg a negyedikkel. A Made in Italy az előző szezonban 3-1-re verte a HANGOVER-t.

Ám nem szabad elfelejteni a Cadenza-FC Kalinka Vodka, és az F. C. Strikaz-10 kicsi indián mérkőzést sem, amely ugyanúgy nagy izgalmakat hozhat. A Kalinka az utolsó csoportfordulóban 11-9-re verte a címvédőt, megelőzve ezzel az MB-DEVERGO-t, a Strikaz pedig egy drámai csatában múlta felül az Asztalon Villát, hogy kvartettjük második helyén továbbjussanak.

Ezen a napon rendeznek még három Divízió2-es találkozót is. A Numancsiaa-AFTER jó meccsnek ígérkezik. Ugyan a Numancsiaa a nyolcaddöntőben simán nyert a Partizán Beokád ellen (6-0), nem szabad alábecsülni az AFTER-t, amely egy küzdelmes mérkőzésen nyert 3-2-re az FC Szétcsapó ellen.

Az FC Filadelfila is viszonylag könnyen jutott a legjobb nyolc közé miután legyőzte a Dream Team-et (8-2), ám lehet, hogy a nagy meglepetést okozó Last Minute ismét felülkerekedik ellenfelén, mint legutóbb a Bekemék (2-1) ellen.

A nap utolsó Divízió2-es találkozója a StrokeCity-D.A. Team lesz. Mindkét csapat könnyedén jutott a legjobb nyolc közé. A Stroke szép játékkal 7-1-re verte a Velünk SE-t, míg a D. A. gyakorlatilag lefocizta ellenfelét, az Ablak-Zsiráfot a pályáról (9-1).

 

A szerdai napon mindössze egy mérkőzést bonyolítanak le, a Pinathinaikosz-Asztalon Villa Reserves Divízió3-as negyeddöntőt. Mindkét gárdának előző meccsén hátrányból kellett fordítania. Míg a görög fantázianevű csapat 2-0-ról 7-4-re alakította az állást, addig a Villa 2-1-ről 5-2-re. Ám ezen a napon több mérkőzés is lehetséges, amennyiben pótolják a két nyolcaddöntőt a csapatok.

 

A csütörtöki napon is bepótolhatják az alakulatok az elmaradt meccseiket. Viszont a Matek pályán ekkor is lesz egy találkozó, mégpedig a Mélységből érkeztünk a második hullámon SE-Sporting mérkőzés. A Mélységből legutóbb nagy csatában, az utolsó pillanatban jutott tovább a GÉPFEGYVERES KIRÁLYOK ellen (9-8). A Királyok 7-3-ra is vezettek azon a párharcon. A Sporting legutóbb a Port Vale-lel küzdött meg és nyert 5-2-re.