2012. június 19-én rendezték meg a BJLEK mindhárom divíziójának döntőjét, helyosztóit, valamint a Kozma Mihály Futsal Cup fináléját. A tikkasztó hőségben rendezett, délután 1 órakor kezdődő mérkőzéssorozat a futsaltorna döntőjével vette kezdetét, mely nemzetközi mérkőzés volt, hiszen a külföldi hallgatókból álló, F.C. Strikaz együttese találkozott a későbbi győztes, A- MEN FC alakulatával. Az egyoldalú találkozót a magyar csapat nyerte meg magabiztos játékkal, 5:0 arányban. A III. helyért a Sportkomm- Lilla Bár FC és az MB- DEVERGO csapatai küzdöttek volna meg, de a Kerecsen- legények nem érkeztek meg a bronzmérkőzésre. Ezt követően a harmadik liga elődöntőire került sor, ahol - az előző kiíráshoz hasonlóan-, ismét üde színfoltja volt a szezonnak a hölgyeket is szerepeltető, DEAC- MIX gárdája. A gárda az elődöntőben sem vallott szégyent, hiszen 1:0 arányban bizonyult jobbnak a Sporting együttesénél. A másik ágon a külföldi hallgatókkal felálló, későbbi II. helyezett, Pacers alakulata jutott a döntőbe, miután 7:2-re legyőzte a Pinathinaikosz csapatát. A III. helyért, mint minden tornán, ezúttal is két, csalódott együttes küzdött meg egymással, de ez nem nyomta rá bélyegét a találkozóra, hiszen a nagyérdemű 10 gólt láthatott. A mérkőzést végül 6:4- re a Sporting gárdája nyerte meg, a nevükben, egy görög élvonalbeli csapatra hasonlító, ellenfelükkel szemben. A II. ligában csonka volt a legjobb négy csapat mezőnye, hiszen az újoncként az elődöntőbe jutó, AFTER gárdája nem tudott megjelenni, így a bronzérem, játék nélkül, az AEK a Tehén csapatához került, akik az elődöntőben 4:2-es vereséget szenvedtek a DA Team- től. A másik ágon az FC FiladelFila együttese jutott a döntőbe, játék nélkül. A finálé egy izgalmas és kiélezett találkozón dőlt el, melyen 1 góllal jobbnak bizonyult a FiladelFila csapata (6:5) a DA Team- nél.

Az I. osztály első elődöntőjében megismétlődött a Kozma Mihály Futsal Cup döntője, hiszen a címvédő, A- MEN FC találkozott az F.C. Strikaz-zal. Itt már nem volt akkora különbség a csapatok között, hiszen "mindössze" 7:4-re diadalmaskodott a két magyar válogatott futsaljátékossal megerősített (Trencsényi János, Nagy Tamás), piros mezes, címvédő gárda. A második elődöntőben is háromgólos differencia volt a csapatok között: itt a HANGOVER gárdája lépett túl, az élvonalban a második szezonját töltő, üde színfoltnak számító, csoportját megnyerő, Cadenza ellen (5:2). A III. helyért vívott találkozón a kegyvesztett magyar csapat 6:1-es vereséget szenvedett a felszabadultan játszó, F.C. Strikaz együttesétől. A mérkőzéshez hozzátartozik, hogy a magyar gárda legjobbja, Bánhegyi Zoltán volt, aki bravúrt- bravúrra halmozván próbálta "meccsben tartani" együttesét.

A BJLEK I. osztályának idei döntőjébe a címvédő, A- MEN FC alakulata és a kihívó, több nagy csatát megélt, HANGOVER gárdája jutott be.