A keddi napon rendezték a BJLEK és a Kozma Mihály Futsal Cup tavaszi döntőit a már- már hagyományosnak tekinthető Egyetemi Sporttelep műfüves pályáin.

Igen korán, már 11 órakor útjára indult a labda a harmadosztály két elődöntőjével, melyekből az FC Parádé és a Medvedisznóember csapatai kerültek ki győztesen. A döntőben a Moskovits- legények hamar közölték, hogy bajnokként szeretnének felkerülni a második vonalba- sikerült! Ha nem is parádés játékkal, de megnyerték az utolsó mérkőzésüket is (FC Parádé- Medvedisznóember 7:4).

A folytatásban a másodosztály döntőjébe a Vírnyúlz együttese és az elődöntőben 8:6-os győzelmet arató, InfLazio csapata került be, ahol a kék mezben szereplő, Vírnyúlz gárdája jobbnak is bizonyult.

 

A Kozma Mihály Futsal Cup döntőjét ezúttal a DEVERGO együttese nyerte meg, miután a döntőben legyőzték a korábbi címvédő, Conca D'oro- Sportkomm FC alakulatát.

 

Ezt követően, következhettek a nap legnagyobb érdeklődéssel várt találkozói, vagyis az első osztály elődöntői.

Az első mérkőzésen az A-MEN FC csapata meglepő fölénnyel vette az előtte tornyosuló, nem kis akadályt, ugyanis az ellenfél, a Made in Italy együttese volt. A megerősített Kiss- gárda nagy győzelmet aratott a Szima- csapat felett: A-MEN FC- Made in Italy 6:0!!!

 

A másik elődöntő izgalmasabb volt, hiszen ott, csak az orosz rulett döntötte el, ki jut a döntőbe: ebben jobbnak bizonyult a TK-B.B. csapata a címvédő, DEVERGO ellen! Ezzel, az is biztossá vált, hogy idén nem lesz címvédés.

A III. helyért lejátszott mérkőzésen a Kerecsen- legények a bronzérmet megszerezték, hiszen 2:1-re győztek a Made in Italy csapata ellen, akik az eredményhirdetést nem várták meg.

A döntőben két, azonos erősségű csapat találkozott, de végül az A-MEN FC alakulata 5:3-as győzelmet aratott a főiskolások felett.

Igaz, alaposan meg volt erősítve az együttes, többek között a Mezei- Vill FC Nb I-es futsalcsapatának csapatkapitányával, Trencsényi Jánossal a soraiban indult harcba a Kiss- csapat, mely a nap végére igencsak NAGYCSAPAT lett!

A BJLEK I. osztályának végeredménye:

1. A- MEN FC

2. TK-B.B.

3. DEVERGO

4. Made in Italy

 

Információink szerint a feljutást kiharcoló csapatok, vállalják a magasabb osztályban való megmérettetést. Kérdés, mi lesz az első osztályból, papíron kieső csapatok sorsa...?

Minden BJLEK résztvevőnek kellemes pihenést kívánunk!

Folytatás ősszel, remélhetőleg minél több új csapattal!