A mai napon rendezték meg a BJLEK 2011/12-es őszi kiírásának döntőit a DE Agrártudományi Centrumának, Kecskeméti János Sportcsarnokában.

A 15:30-kor kezdődő mérkőzéssorozatot a DIV II.o-nak záró mérkőzése nyitotta, melyen két, a másodosztályból kiemelkedő gárda, a Borosüvegek csapata és az újonc, DRHE- Sportkomm FC együttese találkozott. Az előzetes várakozásoknak megfelelően nagy iramú, túlfűtött, feszült mérkőzést vívtak a csapatok, melyen nem az eddig megszokott atmoszféra fogadta a pályára lépő játékosokat, hiszen a főiskolásokat ismét elkísérték lelkes szurkolóik.

A mérkőzést nagy iram, sok futás, óriási küzdelem és már- már balkáni hangulat jellemezte.

 

A mérkőzést végül 2:1-re nyerte meg a másodosztály újonca, akik így a lehető legminimálisabb időt töltötték el a másodosztályban és készülhetnek az igazi az erőpróbára, a DIV I. o-ra!

A nap abszolút győztese is a DRHE- Sportkomm FC gárdája lett, hiszen ezt követően, a Kozma Mihály Futsal Cup döntőjében is érdekeltek voltak, ahol egy nagyon taktikus, fegyelmezett ellenfelet, az A-MEN FC csapatát sikerült kétvállra fektetniük.

A csapatgyőzelmeken felül, egyéni díjakat is hazavihettek a főiskolások: Mizsák Richárd személyében megnyerték a "Torna legjobb játékosa" díjat, illetve a "Torna legjobb kapusa" címet pedig Tömöri Andrásnak ítélték oda. Az I. osztályban vélhetően nehezebb lesz hasonló sikereket elérnie a csapatnak, de a lelkes szurkolótáboruk hathatós segítségével, semmi sem tűnhet lehetetlennek.